Despre mine

Scris de în 24 iunie 2020

Cine sunt eu?

Eu sunt…

Expertul tau in a te ajuta sa iti schimbi viata, expertul tau in a te ajuta sa descoperi cauza blocajelor tale, expertul tau in a te ajuta sa iti urmezi drumul  adevaratei tale vieti, expertul tau in a te ajuta sa transformi imposibilul in posibil.

Cum am devenit expert?

Pentru ca inainte de toate am facut cunostinta pot spune cu toate infrangerile vietii, le-am experimentat, le-am trait si am invatat sa ma ridic sa merg mai departe sa gasesc calea de rezolvare si sa aduc soarele in viata mea. Azi cred ca totul este posibil daca iti doresti cu adevarat o schimbare in viata ta.

Prima intrebare pe care am avut-o mult timp fara raspuns a fost Cine Sunt EU ?

Sunt o femeie, sunt sotie, mama si am descoperit ca important in viata este sa ii ajut pe cei din jurul meu sa isi gaseasca cale in viata, sa inteleaga ca este momentul sa isi descopere si sa isi foloseasca resursa interioara sa transforme imposibilul in posibil, sa ii ajut pe cei din jurul meu sa aprinda scanteia Divina din interiorul lor. Am invatat in ultimii 20 de ani sa imi dau voie sa visez , sa lucrez la visul meu, sa stiu care imi este menirea in aceasta viata.

Pentru ca mi-a placut sa lucrez cu oamenii, sa predau cursuri, sa fiu trainer, am obtinut diploma de Formator dar si Trainer the Trainer si am inceput sa tin cursuri de specializare si de motivare pentru dezvoltare personala si antreprenoriala in ultimii 10 ani pentru mai mult de 2000 de persoane.

Cand vrei mai mult si simti ca ai atins un prag si mai trebuie adaugat ceva in dezvoltarea ta, mai faci un pas pe mai departe. Astfel, m-am inscris si sunt membru certificat John Maxwell Team Romania fiind autorizat ca si trainer, speaker, coach.

In aceasta perioada l-am descoperit pe Dumnezeu, am descoperit viata spirituala de care am fost atrasa incet incet dorind pe zi ce trece sa aflu mai mult. Cautarile mele au luat-o de la capat, voiam sa stiu mai mult despre aceasta lume ma atragea din in ce mai mult si ma fascina. Facusem cursuri de inforenergetica, apoi cursuri de reiki si tot mai cautam. Ma atragea lumea energiilor lumea nevazuta si totusi prezenta in viata noastra de zi cu zi. Avandu-l ca profesor pe Charles Virtue am inceput sa lucrez cu ingerii si arhanghelii. Am urmat apoi cursurile de Ascensionare I si Ascensionare II predate de Diana Cooper School. Cu ajutorul lor, prin meditatie, am descoperit aspecte ale vietii mele nevindecate, aduse de mine ca si bagaj astral. Metoda de rezolvare a fost cursul Calatoria cu Brandon Bays, in urma caruia am si devenint practicant al acestei metode raspindite in intreaga lume.

Si atunci cind ai nevoie de mai multe instrumente, ca si continuare a calatoriei am absolvit cursul de Vindecare prin comunicare constienta cu Kevin Billett. Practicand tot ce am invatat simteam ca mai trebuie ceva, cautarea mea nu se oprise si atunci am facut cunostinta cu terapia ThetaHealing. De la primul curs am simtit ca este ceea ce cautam si mi-am luat angajamentul sa transmit aceasta terapie la cat mai multa lume. Am facut cursurile de practician in tara, iar pentru a deveni trainer am participat la cursurile predate de Vianna Stibal din St. Gallen Elvetia. In primavara acestui an 2016 am absolvit cursul Profesional de Hipnoza Ericksoniana.

https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=139385Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa email nu va fi afișată public. Câmpurile obligatorii sunt marcare cu *
Caută