HARMOONIA – TABĂRĂ DE REACTIVARE A FEMINITĂȚII

Scris de în 6 iulie 2020

HARMOONIA – TABĂRĂ DE REACTIVARE A FEMINITĂȚII CU CAMELIA POPESCU, BY IO9

16 – 21 august 2020, în energia Lunii Noi în Leu, pe Valea Doftanei

 

Cum ar fi să simți cu întreaga ta ființă împlinirea și bucuria de a fi Femeie? Să te bucuri de experiența de a fi fiică, soră, iubită, soție, mamă, prietenă, un bun profesionist în același timp? Cum ar fi dacă ai avea siguranța că alegerile pe care le faci sunt spre binele suprem al tău și al Lumii? Cum ar fi să poți manifesta visurile și dorințele prin care ți-ai aduce contribuția la mai binele și mai frumosul Lumii? Cum ar fi pur și simplu să strălucești și să inspiri și alte femei să strălucească pentru ca împreună să putem lumina noua cale pe care omenirea a intrat?

În perioada 16 – 21 august 2020, deloc întâmplător aleasă, când Luna Nouă în Leu potențează manifestarea Energiei Feminine în dimensiunile ei cele mai misterioase, senzuale și pasionale, ne-am propus să onorăm Principiul Feminin Divin reactivându-l în 21 de femei ce-și doresc să îl manifeste în mod conștient și creator. Și o vom face în cadrul taberei HARMOONIA, tabără experiențială de #reactivare a feminității, pe parcursul a 5 zile profund transformatoare.

Vom începe prin a lucra pentru eliberarea programelor limitative (frici, prejudecăți, credințe, tipare etc.) ce ne-au împiedicat până acum să ne manifestăm plenar Femeia Divină ce există în fiecare dintre noi – Regina, Zeița.  Odată eliberate, vom putea ca de Lună Nouă să lucrăm pentru descărcarea și reinstalarea din Divin a calităților și puterilor Principiului Feminin pentru a le integra în ființare, în manifestare. Iar ultimele două zile vom aprofunda dimensiunile feminine misterioase, senzuale, misterioase activate de Luna Nouă în Leu. În mijlocul Naturii, conectate și susținute de energiile Lunii, ale Mamei Pământ și ale Apei, energii profund feminine, ne vom retrezi propria energie erotică – energia creatoare,  prin tehnici străvechi de alchimizare.

HARMOONIA – armonizarea energiilor, calităților și puterilor feminine întru desăvârșirea Femeii Conștiente din Tine.

HARMOONIA – despre Intuiție în alegeri, despre Înțelepciune în manifestare, despre Iubire și Relații Conștiente, despre Pasiune și Erotism ca forțe creatoare și de manifestare în plan material, despre Creativitate și Creație.

Tabăra integrează sinergic conținutul a trei cursuri în valoare totală de 750€.  Pentru că ne dorim să onorăm Femininul Divin și în  semn de recunoștință pentru șansa și bucuria de a fi împreună, valoarea investiției tale este de 500€, aceasta acoperind toate costurile, inclusiv cele de cazare și masă la Pensiunea Iordache (link), mai puțin cele de transport.

Noi vom fi acolo, pe Valea Doftanei și te așteptăm și pe tine să fii parte a întregului ce vom începe să devenim cele 21 de femei. Dacă dorești să afli mai multe detalii, ne putem auzi la numărul de telefon +40729222517.

 

 

ÎNREGISTRARE

Pentru a te înregistra in baza noastra de date, te rugăm completează  FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE .

Pentru a te înscrie la curs te rugam sa accesezi linkul de mai jos:

 

ÎNSCRIE-TE ACUM

 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa email nu va fi afișată public. Câmpurile obligatorii sunt marcare cu *Citește în continuare


Caută