Nu mai lăsa ca sentimente şi emoţii precum frica, furia, vina şi ruşinea să facă parte din viaţa ta pentru că:

Frica produce anxietate, teroare, te poate paraliza pur și simplu, este legată de ceva rău ce s-ar putea întâmpla. Frica că îl superi pe soțul tău, frica că nu ești o mamă bună, frica că nu ai timp, frica că îți poți pierde seviciu, frica de singurătate și lista poate continua.

 

Apoi Furia care vine de la sentimentul de frustare până ajungi la gândul că i-aș da cu ceva în cap, nu este drept ce se întâmplă și nu pot face nimic pentru asta. Nu reușești să rezolvi lucrurile. La baza furiei este sentimentul de neputință. Ești furioasă că nu te ajută nimeni, nimeni nu te aude, nimeni nu ascultă, nimeni nu te întreabă și pe tine dacă ești de acord sau nu ……

 

Vine sentimentul de Vină legat de ceva real sau imaginar, pleacă de la regretul legat de „Am făcut ceva și îmi pare rău” sau „Am făcut ceva rău acum câțiva ani”.

 

Tristrețea poate este deja tovarășul tau nedesparțit este legată de sentimentul am pierdut ceva. Ți-ai pierdut libertatea, ți-ai pierdut dreptul de a spune NU, ți-ai pirdut stima de sine, ți-ai pierdut orice dorință, și ai pierdut orice vis.Chiar daca tu la nivel conștient nu știi ce ai pierdut sufletul tău știe și este cuprins de tristețe.

 

Dacă tristețea este despre am pierdut ceva, frica este de ce voi pierde. În același timp dacă rușinea este despre sentimentul că eu sunt respinsă de comunitate am făcut ceva rău , vina este despre stiu eu că am încălcat regulile și valorile mele.

 

Toate aceste sentimente te duc către sentimentul de singurătate, sunt doar eu nu mai este nimeni lângă mine și ajungi să fii cuprinsă de sentimente care îți devorează toată energia și aceasta sunt Neputința, Respingerea, Dezamăgirea.

 

Important este cum aleg eu să trăiesc, ce sentimente las să îmi domine viața.

Înscrie-te în comunitate să primești Cadoul Tău de Bun Venit!

Abonează-te la newsletter-ul Cursuri Theta și poți beneficia de: reduceri de preț, cursuri gratuite create special, articole de blog în exclusivitate (înainte să fie publicate pe site), invitații la diferite webbinarii, anunțuri tabere Theta Healing, plus multe alte surprize.


Caută