Testimonials

Harmoonia – Tabăra de reactivare a feminității, august 2020. Intenția mea este să pot păstra starea de grație Harmoonia mereu cu mine. A fost cea mai frumoasă tabără de până acum din viața mea.

Alina

Read all

Harmoonia – Tabăra de reactivare a feminității, august 2020. În 2020 am simțit tabăra ca o reîntoarcere ACASĂ, la Sursă. M-am bucurat de energia magică a cercului de femei minunate.

Lili Gligor

Read all

Harmoonia – Tabăra de reactivare a feminității, august 2020. Harmoonia cultivă feminitatea naturală, autentică, echilibrată.

Maria

Read all

Harmoonia – Tabăra de reactivare a feminității, august 2020. Diferit de anul trecut când am ajuns în tabără într-o stare de bine și echilibru, anul acesta am ajuns într-o stare de blocaj și derută.

Laura

Read all

Pentru mine, ThetaHealing a însemnat întoarcerea acasă. Întoarcerea spre mine și spre Dumnezeu. Cunoașterea adevărului și a ceea ce înseamnă Dumnezeu.

Amalia

Read all

Curs avansaţi: Din nou la curs alături de Camelia Popescu, o persoană specială, cu har, care știe să ne ghideze, îndrume pe cale.

Milena M.

Read all

Curs avansati: Acest curs a fost minunat pentru mine din mai multe puncte de vedere. Sunt recunoscătoare pentru confirmările pe care le-am primit, pentru soluțiile descoperite acum la provocări mai vechi.

Violeta C.

Read all

Am întâlnit suflete calde, chiar dacă unele zbuciumate. Predarea ireproșabilă, pe înțelesul tuturor. O tehnică atât de complexă și totuși foarte simplu de înțeles și aplicat datorită profesorului.

Daniela O.

Read all

Acest curs a venit ca o confirmare, ca o împlinire la gândurile, sentimentele, dorințele și întrebările mele.

Iolanda A.

Read all

Acest curs, această Știință ar trebui predată în școli încă din clasele primare.

Milena M.

Read all


Caută