Harmoonia – Tabăra de reactivare a feminității, august 2020. Harmoonia cultivă feminitatea naturală, autentică, echilibrată.


Maria


Harmoonia cultivă feminitatea naturală, autentică, echilibrată. Organizată într-un loc retras de pe Valea Doftanei, tabăra oferă un context favorabil integrării profunde a celor învățate și experimentate, prin detașarea pentru câteva zile de tumultul vieții cotidiene. Timpul pe care l-am avut la dispoziție doar pentru mine m-a ajutat să observ și să înțeleg mesajul pe care Universul încerca să mi-l transmită prin repetarea periodică a aceleiași experiențe – din încercarea mea de a proteja sub diverse forme copiii (ai mei sau cei aflați lângă mine), ajungeam mereu să mă rănesc eu. Totodată, experiența taberei mi-a dăruit acceptarea și integrarea, cu încredere și bucurie, a propriei feminități în diversele aspecte ale vieții.
Recomand această tabără tuturor femeilor pentru că merită. 😊
Camelia e fermă și blândă, inspiră încredere și cultivă respectul între toate participantele, ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță în acest demers delicat și puternic în același timp.
Aș mai spune că de la cursul de resetare, primul meu contact cu Camelia, am simțit pe propria piele ceva ce citisem, dar nu experimentasem: valoarea și puterea cercului de femei. Atitudinea caldă a Cameliei m-a făcut să o percep ca pe bunica tribului, la care poți merge oricând cu încrederea că te va asculta fără să te judece, care are mereu un cuvânt bun, un sfat înțelept de dăruit, de scos din tolbă și cultivă aceeași încredere și respect între femeile din cerc. Mulțumesc, Camelia!Caută