Preaload Image

Manifestă
întregul tău
potențial

ELIBEREAZĂ

Blocaje

Credințe

Traume

Emoții negative

VINDECĂ

Corpul spiritual

Corpul fizic

Corpul emoțional

Corpul mental

MANIFESTĂ

Sănătate

Intuiție

Creativitate

Abundență

CE ESTE THETA HEALING?

ThetaHealing® este o tehnică de vindecare energeticăcertificată acum internațional și aplicată cu succes de către milioane de practicanți din peste 152 de țări.

Creată din experiența personală a fondatoarei, Vianna Stibal, în călătoria sa de auto-vindecare a piciorului diagnosticat cu cancer osos în 1995 și din dorința ei de a o împărtăși lumii din recunoștință pentru vindecarea ei.

Însemnând în engleză “Vindecător/Vindecare în Theta”, ThetaHealing® constă într-un set de tehnici meditative de inducere a undelor cerebrale cu frecvență Theta ce ne permit accesarea subconștientului în vederea regenerării întregului organism și a “reprogramării minții” în sensul înlocuirii credințelor, preconcepțiilor, tiparelor limitative cu virtuți, având ca fundament o filozofie spirituală ce împuternicește omul să-și manifeste plenar – fizic, mental, emoțional și spiritual – dreptul la bunăstare. Cum “Theta” derivă din alfabetele egiptean și grecesc în care, printre altele, înseamnă și “Suflet”, ThetaHealing® se poate traduce și ca “Vindecător/Vindecare al/a Sufletului în starea Theta”.

“Theta” este o stare cerebrală de relaxare profundă, specifică somnului REM, în care undele cerebrale au o frecvență redusă de 4Hz -7Hz (cicluri pe secundă) comparativ cu celelalte stări mentale – Gamma (hiperactivitatea creierului specifică învățării, peste 40Hz), Beta (starea de conștiență a creierului, starea active pe care o avem în timpul zilei, 14Hz – 17Hz), Alpha (starea de relaxare înainte de a adormi și imediat după ce ne trezim, 7Hz – 14Hz). S-a dovedit că, fiind o stare a creierului în care receptivitatea, creativitatea, intuiția și inspirația ajung la cele mai înalte niveluri, iar subconștientul atinge punctul maxim de sugestibilitate, inducerea stării Theta face posibilă schimbarea instantanee a “realității” subconștientului (convingeri, judecăți, concepții, tipare etc.) spre binele suprem personal și al celor din jur. Din acest motiv, starea Theta este folosită în hipnoterapie și autohipnoză.

În mod natural, involuntar, aceste unde Theta apar în creierul nostru în starea de somn și visare și doar fugitiv, de ordinul secundelor sau chiar fracțiunilor de secundă, în starea de trezire. Accesarea și păstrarea în mod voit și conștient a acestei stări Theta se poate face prin practicarea meditației și a rugăciunii focalizate pe Creator. Și asta face practic ThetaHealing®. Induce starea Theta în timpul căreia accesăm subconștientul cu puterea lui uriașă și miraculoasă și ne conectăm la Sursa Creatoare a Tot ce Există – fie că o numim Dumnezeu, Iisus, Univers, Atoatecreator, Allah, Buddha, Shiva sau Marea Zeiță – a cărei energii există în fiecare dintre noi. Odată conectați la Creator, devenim practic conectați cu Sinele nostru divin și începem să ne percepem și înțelegem mai bine, prin adevăr, putând astfel identifica și transforma instantaneu, pe toate nivelurile, inclusiv în ADN, aspectele limitative în virtuți. Iar în timp, ne dezvoltăm și manifestăm preponderant abilitățile intuitive, cele nedistorsionate de preconcepții, prejudecăți, tipare limitative. Mai mult, conform ultimelor studii ale Institului ThinK din USA, tehnica ThetaHealing® operează în vindecare și cu undele cerebrale Delta (0.2 – 4Hz) specifice somnului cel mai profund, fără vise, în care corpul se vindecă și își resetează ceasurile interne.

Deja este confirmat științific faptul că orice simptom (boală) la nivelul corpului fizic este manifestarea în plan fizic a unor dezechilibre din planul mental, emotional, spiritual, dezechilibre generate în urma întreruperii conexiunii cu Sursa, cu Creatorul. Concret, stările de ne-bine, de boală își au rădăcina în convingeri, concepții, judecăți, emoții, sentimente care nu sunt în acord cu principiile și legile divine. În ThetaHealing® lucrăm cu toate aceste aspecte pentru a aduce vindecarea prin reconectarea la Sursă și alinierea gândurilor, emoțiilor și acțiunilor noastre la principiile și legile divine. Deși aparent cu toții avem credință, aceasta este dovedită practic doar atunci când găsim în noi voința și determinarea de schimbare, de transformare, animați de convingerea că vindecarea este posibilă, este la îndemâna noastră. Doar atunci apar rezultatele și miracolele. (“De aceea vă spun că orice lucru veți cere, când vă rugați să credeți că l-ați și primit și va fi al vostru.”, Marcu 11:24)

Pentru cei care o învațăm, Tehnica ThetaHealing® este un instrument simplu de auto-vindecare, pe care îl avem mereu la dispoziție. Practicând-o, devenim conștienți de puterea noastră interioară de auto-vindecare, de potențialul nostru de co-creator, dându-ne puterea de a ne recrea viața exact așa cum ne-o dorim. Este o investiție în starea noastră de bine și a celor dragi nouă.

Tehnica ThetaHealing® merge dincolo de orice religie, acceptându-le pe toate, fiind compatibilă cu oricare dintre sistemele de credință religioasă, scopul acesteia fiind de a ne aduce cât mai aproape de Creator, de Sursă. Este o metodă de antrenament pentru minte, corp și spirit care, prin tehnici meditative ce combină auto-sugestia, vizualizarea, rugăciunea, permite curățarea aspectelor limitative (credințe, preconcepții, tipare etc.) și înlocuirea acestora cu gânduri și trăiri pozitive, dezvoltând virtuți în tot ceea ce suntem și facem. Nu contravine medicinei convenționale sau niciunei alte metode de vindecare complementare, putând fi practicată în asociere cu oricare dintre acestea. Chiar dacă nu suntem încă siguri în ce credem, ThetaHealing® tot va funcționa!

DE CE SĂ MĂ ÎNSCRIU LA CURSURILE THETA?

Pentru că învățând și practicând tehnica ThetaHealing®, viața noastră se va schimba în bine într-un timp relativ scurt, cu rezultate profunde, pe termen lung, chiar pe viață. Aplicând-o, la alegerea noastră, tuturor aspectelor vieții noastre, ThetaHealing ne ajută să obținem și să păstrăm echilibrul nostru natural, pierdut din cauza unor factori externi sau interni.

Nu trebuie să fim bolnavi fizic ca să avem nevoie de vindecare. Simplul fapt că anumite aspecte ale vieții noastre nu funcționează așa cum ne dorim ne îndreptățește să căutăm calea de rezolvare, să căutăm cauzele aspectelor nefuncționale din viața noastră, lucrând asupra lor, transformându-le în virtuți.

Accesând în cca 30 de secunde starea cerebrală Theta, tehnica ThetaHealing® face posibile următoarele rezultate:

1. Accesarea în mod regulat și controlat a unui nivel profund de relaxare care s-a dovedit că permite dezvoltarea unui mai bun control asupra stărilor de anxietate, stres și nevroze.

2. Vindecarea accelerată a trupului și a minții ca urmare a stimulării sistemului imunitar prin creșterea activității undelor cerebrale Theta și eliberarea de endorfine. În starea cerebrală Theta capacitatea de vizualizare, de rezolvare a problemelor crește, organismul se regenerează.

3. “Reprogramarea creierului” pentru manifestarea sănătății, armoniei, bucuriei, abundenței prin identificarea și eliminarea aspectelor limitative (credințe, preconcepții, tipare etc.) și înlocuirea acestora cu programe noi, care să susțină trăirea bunăstării plenare.

4. Dizolvarea și eliminarea blocajelor emoționale, a resentimentelor și a fricii și instalarea de noi sentimente pozitive, devenind capabili să ne înțelegem mai bine emoțiile și totodată să ne simțim conectați emoțional cu ceilalți. Acest lucru se reflectă într-un nivel mai bun al sănătății.

5. Creșterea puterii de concentrare (hyperfocus) și de învățare a unui volum mult mai mare de informații într-un timp mai scurt. Posibilă doar în starea Theta.

6. Îmbunătățirea memoriei pe termen lung. Hipocampul, o parte a creierului implicată în procesarea memoriei și stocarea amintirilor, are un ritm normalizat al undelor Theta care trec prin această zonă. Terapeuții induc pacienții în această zonă pentru a putea accesa informații, resurse și amintiri care facilitează și accelerează vindecarea emoțională, psihică sau fizică a creierului.

7. Sporirea intuiției prin amplificarea conexiunii cu Sinele ca urmare a accesării și menținerii undelor Theta, fiind astfel capabili să facem alegeri sănătoase cu privire la binele nostru cel mai înalt. De asemenea, undele Theta au fost asociate cu o conexiune spirituală profundă. Acestea oferă o conștiință spirituală sporită și o înțelegere profundă a fenomenelor sacre. De altfel, multe fenomene spirituale și psihice sunt experimentate în această stare.

8. Curățarea, vindecare și protecția corpurilor fizic, emotional și spiritual în mod integrat și sinergic.

9. Manifestarea abundenței divine nelimitate în viața noastră.

Filozofia ThetaHealing® este de a inspira și susține oamenii în trăirea unui stil de viață benefic și manifestarea unei bunăstări plenare materializate prin sănătate, armonie, bucurie, creativitate, abundență. Toate aceste deziderate au ca numitor comun TRĂIREA ÎN ACORD CU PRINCIPIILE ȘI LEGILE DIVINE, ThetaHealing® ghidându-ne spre această trăire prin reconectarea noastră la Creator, la Sursă.

“Dacă ar fi să înveți doar o singură tehnică energetică de vindecare, atunci să fie THETAHEALING®. Îți va schimba viața pentru totdeauna. Tehnica este atât de simplă! Este perfectă! Nu cere nimic de la tine și nici nu-ți cere să renunți la orice alte tehnici deja învățate. THETAHEALING® transcede dogma și merge dincolo de toate religiile, acceptându-le pe toate. Exact cum Christos a spus “toate aceste lucrări puteți face și mai mult”, în thetahealing veți învăța că nimic nu este imposibil dacă îndrăznești să crezi.” Nini Guerard, Acupuncturist)

Noi deținem cheile sănătății și vitalității corpurilor noastre, noi deținem cheile manifestării bunăstării plenare. De noi depinde să le folosim!

DESPRE MINE

Cine sunt eu?

Eu sunt… Expertul tău în a te ajuta să îți schimbi viața, expertul tău în a te ajuta să descoperi cauza blocajelor tale, expertul tău în a te ajuta să îți urmezi drumul adevăratei tale vieți, expertul tău în a te ajuta să transformi imposibilul în posibil.

Cum am devenit expert?

Pentru că înainte de toate am făcut cunoștință pot spune cu toate înfrângerile vieții, le-am experimentat, le-am trăit și am învățat să mă ridic să merg mai departe să găsesc calea de rezolvare și să aduc soarele în viața mea. Azi cred că totul este posibil dacă îți dorești cu adevărat o schimbare în viața ta.

Camelia Elena Popescu (Live Coach, speaker, trainer)

Prima întrebare pe care am avut-o mult timp fără răspuns a fost Cine Sunt EU ?

Sunt o femeie, sunt soție, mamă și am descoperit că important în viață este să îi ajut pe cei din jurul meu să își găsească cale în viață, să înțeleagă că este momentul să își descopere și să își folosească resursa interioară să transforme imposibilul în posibil, să îi ajut pe cei din jurul meu să aprindă scânteia Divină din interiorul lor. Am învățat în ultimii 20 de ani să îmi dau voie să visez , să lucrez la visul meu, să știu care îmi este menirea în această viață.

Pentru că mi-a plăcut să lucrez cu oamenii, să predau cursuri, să fiu trainer, am obținut diploma de Formator dar și Trainer the Trainer și am început să țin cursuri de specializare și de motivare pentru dezvoltare personală și antreprenorială în ultimii 10 ani pentru mai mult de 2000 de persoane..

Când vrei mai mult și simți că ai atins un prag și mai trebuie adăugat ceva în dezvoltarea ta, mai faci un pas pe mai departe. Astfel, m-am înscris și sunt membru certificat John Maxwell Team Romania fiind autorizat ca și trainer, speaker, coach.

În această perioadă l-am descoperit pe Dumnezeu, am descoperit viața spirituală de care am fost atrasă încet încet dorind pe zi ce trece să aflu mai mult. Căutările mele au luat-o de la capăt, voiam să stiu mai mult despre această lume, mă atrăgea din în ce mai mult și mă fascina. Făcusem cursuri de inforenergetica, apoi cursuri de reiki și tot mai căutam. Mă atrăgea lumea energiilor, lumea nevăzută și totuși prezența în viață noastră de zi cu zi. Avandu-l ca profesor pe Charles Virtue am început să lucrez cu îngerii și arhanghelii. Am urmat apoi cursurile de Ascensionare I și Ascensionare II, predate de Diana Cooper School. Cu ajutorul lor, prin meditație, am descoperit aspecte ale vieții mele nevindecate, aduse de mine ca și bagaj astral. Metoda de rezolvare a fost cursul Călătoria cu Brandon Bays, în urma căruia am și devenit practicant al acestei metode raspindite în întreaga lume.

Și atunci când ai nevoie de mai multe instrumente, ca și continuare a călătoriei am absolvit cursul de Vindecare prin comunicare conștientă cu Kevin Billett. Practicând tot ce am învățat simțeam că mai trebuie ceva, căutarea mea nu se oprise și atunci am făcut cunoștință cu terapia ThetaHealing. De la primul curs am simțit că este ceea ce căutam și mi-am luat angajamentul să transmit această terapie la cât mai multă lume. Am făcut cursurile de practician în țară, iar pentru a deveni trainer am participat la cursurile predate de Vianna Stibal din St. Gallen Elveția. În primăvara anului 2016 am absolvit cursul Profesional de Hipnoză Ericksoniană.