Ce este Atotcreatorul?

Scris de în 4 octombrie 2018

In Theta Healing folosim aceasta denumire “Atotcreator”. Ce vrem sa spunem cu aceasta enuntare? 

 

In alte contexte este folosit “Dumnezeu”, “Sursa a tot ceea ce este”, “Energie vitala”, “Energia fundamentala”, “Forta creatoare a Creatiei, “cea mai intima parte a energiei dintr-un atom”.

 

In diferite contexte, oamenii au creeat diferite concepte pentru a numi acelasi aspect al Creatiei. 

 

Am creat un termen nou tocmai pentru ca Theta Healing se adreseaza tuturor oamenilor, indiferent de credinta religioasa, indiferent de trecutul lor istoric. Si mai e un aspect pe care l-am avut in vedere, acela ca tot folosind aceste concepte, in timp, ele au capatat o incarcatura energetica. Oamenii au creat un cumul de convingeri, de credinte pe care le-au plasat peste aceste concepte. Astfel incat, azi, cand ne adresam de exemplu, termenului “Dumnezeu”, vom constata ca nu toti vorbim despre acelasi lucru. 

Chiar fiecaruia dintre noi ii va trezi acest termen alta perceptie si se va comporta si va primi informatia despre aceasta prin propriile credinte si idei. 

 

La ce ne referim cand spunem “Atotcreatorul”? 

 

Puterea absoluta si cel mai pur adevar existent in creatie este Atotcreatorul. Si Atotcreatorul exista oriunde. In orice atom, in orice aspect al vietii, in orice forma de viata, exista energia  Atotcreatorului. Este Alpha si Omega al tuturor planurilor existentei. In Theta Healing, creatia este reprezentata sub forma a sapte planuri ale existentei, dintre care, planul al saptelea, reprezinta energia Atotcreatorului, care exista si se manifesta ca substrat al tuturor celorlalte planuri.  

Energia Atotcreatorului este in interiorul nostru si ne inconjoara in fiecare moment al vietii.  

Este locul intelepciunii pure, Forta Creatoare. Este cel mai inalt adevar si in acelasi timp este planul in care au loc vindecarile instantanee si manifestarile. 

Acest al saptelea plan “pur si simplu” este.  

Este planul in care intalnim pacea absoluta, acea traire “eu stiu”, multumire, sustinere si infinite posibilitati. 

 

Energia Creatiei consta intr-o forma a iubirii pure, cu inteligenta infinita, care e conectata multidimensional pana la cea mai mica dintre particule ale celei mai vaste galaxii. Aceasta forma de energie vine din cel de-al saptelea plan al existentei, in felul cel mai pur si in mod abundent, in Universul nostru ca sa creeze particule.  

Gandul pur are esenta potrivita pentru a pune impreuna energia celui de-al saptelea plan, si celelalte planuri ale creatiei pentru a crea, pentru a realiza vindecari.  Cel de-al saptelea plan al existentei ne imbratiseaza cu simplitate in cea mai inalta forma de energie, timp in care va transforma energia umana in perfectiune. 

Vindecarile se pot manifesta la oricare dintre nivelele noastre, corpul fizic, la nivelul mental, la nivel emotional si chiar la nivel sufletesc. 

 

In Theta Healing, pentru a ne conecta cu cel de-al saptelea plan al creatiei, ne trimitem constiinta dincolo de corp, prin Univers, prin spatii vaste si diverse dimensiuni ale Creatiei. Exista trei meditatii ghidate sugerate in Theta Healing pentru a intra in starea theta si a ne conecta cu energia Atotcreatorului. Este un dar divin sa fim in starea theta, si prin puterea intentiei, sa fim conectati cu esenta noastra divina. De fapt, aceasta calatorie ghidata in meditatie se desfasoara despre cele mai profunde aspecte ale noastre. 

 

In cel de-al saptelea plan al creatiei suntem perfect constienti si facem alegeri prezenti fiind. Acei facilitatori care lucreaza cu energia Atotcreatorului, lucreaza cu usurinta, cu bucurie si voie buna. Pentru ca ei sunt cei care observa, care certifica ce s-a intamplat prin actul observarii. Lucrarea este facuta cu adevarat de Atotcreator, de energia iubirii pure, care pune totul in ordine divina. 

Iar in energia Atotcreatorului exista cunoasterea care este aceasta ordine divina si  este cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi, Creatiile sale, sa se intample.  

Unele dintre vindecari se petrec la nivelul fiintei nevazute de ochii umani. Aici este o mare proba de credinta in a stii ca vindecarea s-a intamplat, chiar daca ochii au o informatie, si noi avem niste asteptari despre cum “arata” vindecarile. 

 

Orice urcare in al saptelea plan al creatiei si a ramane in energia pura a Atotcreatorului ne aduce practic o sustinere energetica. Ne revigoram, ne eliberam, ne scuturam de grele si aducem o stare de pace in structurile noastre, si asta doar ramanand acolo, chiar si fara sa cerem ceva. 

 

Acest aspect este ceea ce face valoroasa meditatia de conectare cu Atotcreatorul in starea theta: oricine o exerseaza, si ramane in aceasta stare de iubire, are de castigat in propria experienta de viata. 

 

Ideea centrala a acestui articol si ideea care vreau sa fie subliniata, daca imi permiti, este: 

Atoatecreatorul este existenta insasi.  

Energia creatiei exista pretutindeni.  Ne inconjoara.   

Atoatecreatorul este esenta noasta a tuturor. Este ceea ce TU esti.

Articolul Ce este Atotcreatorul? apare prima dată în Cursuri Theta.
Caută