Puterea manifestarii

Scris de în 5 octombrie 2018

Cand folosim termenul de “manifestare” in Theta Healing?

Manifestare semnifica crearea in planul fizic, uman. Manifestarea inseamna aducerea din dimensiunile non-fizice, din intentie, din imaginatie a conceptelor in forma palpabila, fizica. 

 

Putem vorbi de manifestare atunci cand corpul fizic se vindeca, manifestand sanatate si echilibru. 

Putem vorbi de manifestare atunci cand ma asez la masa si pe masa mea e o paine: am manifestat hrana. 

De asemenea cand am un partener de cuplu: am manifestat un om in viata mea. 

La fel de bine si o idee care imi apare in mintea constienta despre o situatie de viata pentru care ceream rezolvare: tot o manifestare este. 

 

In Theta Healing manifestarea este convingerea ca este posibil sa cream ceva palpabil, fizic, in viata noastra, folosindu-ne de energia Atotcreatorului.  

 

Fiecare gand al nostru, fiecare actiune sunt reflectate in mod direct in ceea ce manifestam in viata noastra. Mai apoi, fiecare alegere pe care o vom face este influentata de ceea ce am manifestat pana acum.  

Bineinteles ca exista puterea si alegerea ca, fiind conectati cu cel de-al saptelea plan al creatiei, sa rescriem pe loc si total ceea ce am creat pana atunci. In conectare cu cea mai pura energie a iubirii, orice se poate manifesta instant, orice creatie se poate de-crea si re-crea instant. 

 

Pentru ca suntem Creatori cu drepturi depline, putem crea orice ne dorim. Insa, inainte de a avea intelepciune deplina, in procesele noastre de crestere si invatare, sunt momente in care cream in favoarea noastra si momente in care cream in detrimentul nostru. Asa se explica cum in viata noastra am putut crea uneori pace, alteori razboi, uneori sanatate, alteori boala. 

Fiecare aspect se manifesta conform cu ceea ce comandam energiei sa manifeste, si pentru ca in energia celui de-al saptelea plan nu exista bine si rau, toate experientele sunt posibile si acceptate aici unde este teritoriul de “joaca” al oamenilor. 

Pe masura ce intelepciunea noastra se imbogateste, incepem sa invatam puterea gandului, puterea energiei pe care o emanam, puterea spiritului din interiorul fiecaruia dintre noi. Invatam ce se intampla, ne colinda multe ganduri negative. La fel invatam ce se intampla in lumea fizica atunci cand traim cu multe ganduri pozitive.  

 

Gandurile sunt ceva real. Chiar daca nu le percepem cu simturile fizice, gandurile au energie. Un gand pur, mentinut un timp, creat din vibratii inalte, cum ar fi iubirea si compasiunea, are putere sa transforme lumea. 

Ai putut observa de-a lungul vietii, ca au fost momente in care doar vorbind despre ceva au creat acel lucru manifest in viata ta? 

 

Sansele ca un lucru sa se intample atunci cand vorbesti iar si iar despre el, sunt de <italic>30 -40%</italic>. Procesul de vizualizare a acestui fapt intamplat deja va duce la o probabilitate de 50% a realizarii. Conectarea in starea theta cu energia divina, va ridica enorm probabilitatea de manifestare la 80-90%. Asa ca tehnica Theta Healing devine un instrument foarte puternic. Este foarte bine ca cel ce o foloseste sa fie foarte prezent la ceea ce emana fiind in starea theta, caci e ca si realizat. 

 

Intrebarea este:  

Suntem dedicati sa fim creatori constienti si armoniosi ai vietii noastre?!

 

Universul are propriile legi ale armoniei si echitatii: pentru ca exista legea liberului arbitru, acesta face ca sa putem manifesta fiecare pentru el insusi. Adica eu pot sa manifest pentru mine. Eu nu pot manifesta o iubita pentru baiatul meu, o slujba pentru sotul meu, sanatate pentru mama mea. 

Ceea ce pot face insa este sa-i inconjor cu iubire neconditionata, pentru ca sa le ofer sustinere si energie pentru ca ei sa poata crea aceste aspecte in viata lor. Ce mai pot face e sa le trimit ingeri si ajutoare de lumina, din cea mai inalta vibratie, care sa-i inconjoare cu iubirea lor. Ce mai pot face este sa ii sustin prin energia mea, acea linie de potential benefic lor. 

Apoi mai pot sa lucrez in mine, in aspectele mele genetice, de la nivel istoric sau sufletesc aceste aspecte pe care le vad manifestandu-se in viata lor. Chiar daca potentialul ca ele sa fie in viata mea, nu s-a manifestat, la nivel intim, genetic, noi suntem conectati, si atunci orice informatie prezenta in ei, e foarte posibil sa fie si in mine. Eliberand-o cu recunostinta si iubire din structurile mele, creez acel potential ca, convingerile noastre genetice, de exemplu, sa fie elevate si celor care sunt conectati cu mine, le creez sustinerea sa faca si ei aceeasi transformare in viata lor. 

Cu alte cuvinte, atunci cand lucrez cu mine si imi ridic mie vibratia, automat, la nivel intim, se creeaza sustinere si potential ca toti cei conectati cu mine, 

familia, cei in preajma carora traim, natia mea, si in final intreaga umanitate, sa isi transforme vibratia. 

 

Iata cateva idei pe care sa le ai in vedere cand vine vorba de manifestare:  

 * Eu imi creez propria realitate 

 * Nu poti manifesta ca o anumita persoana sa te iubeasca 

 * E permis sa manifesti doar in propria ta viata 

 * Poti sa folosesti tehnica de manifestare pentru a cere conectarea cu ghizi spirituali potriviti 

 * Cand manifesti, fii specific in ceea ce ceri 

 * Fii lamurit ce anume vrei, “cuvant cu cuvant”, si cere tot specific, “cuvant cu cuvant” 

 * Fii foarte constient si prezent la cuvantul rostit si la formele gand pe care le emani, pentru ca toate acestea au mare potential de a se manifesta in viata ta. 

 *  Nu cere sa te schimbi si sa fii ca o anumita persoana (de ex “vreau sa fiu frumoasa ca Maria”, “vreau sa fiu bogat ca John”, “Vreau sa am casa lui Ion”).  Poti cere “sa fii cea mai buna versiune a ta” ( “vreau sa fiu pe cat de frumoasa am eu potential sa fiu”, “vreau sa am bogatia care mi se cuvine mie acum prin drept divin”, “vreau sa am o casa cel putin asa de minunata precum casa lui Ion”) 

 * Sa stii clar ce anume vrei sa creezi in viata ta 

 

Adevarul este ca suntem intr-un proces continuu de manifestare in vietile noastre. Impreuna cream aceasta lume ca un cumul al manifestarilor individuale ale tuturor oamenilor de pe Pamant.  

Cu drag sa ne amintim sa ii multumim iubitorului Pamant pentru ca ne sustine in manifestarile noastre, si este acea scena pe care jocul vietii noastre are loc sa se manifeste!

Multumim Pamantule!

Articolul Puterea manifestarii apare prima dată în Cursuri Theta.
Caută