Cum decurge o sedinta de Theta Healing®?

Scris de în 14 iunie 2019

„Terapiile astea din Statele Unite…Poți să știi pe cine vindecă?!…Sunt oameni care au testat aceste terapii și nu a funcționat…Dacă ar fi funcționat, nu ar mai fi fost oameni bolnavi de boala aceasta…Și sunt mulți care suferă de această boală și în Statele Unite…”

Așa îmi zicea un domn, tatăl unui copil bolnav…Părea convins de ceea ce spune…

Am ascultat cât de bine am putut, fără să-l judec în sinea mea sau să-i ofer soluții. L-am învăluit în compasiune și am zis în sinea mea:

„Oare ar ajuta dacă ai ști ce se întâmplă de fapt în timpul unei ședințe de Theta Healing®? E doar o perspectivă și această perspectivă o poți schimba…Atunci când te hotărăști…”

Și așa s-a născut acest articol pe care te invit cu drag să-l parcurgi până la capăt. Cred că te poate ajuta să ai o imagine mai clară despre cum decurge o sesiune Theta Healing®.

 

Metoda Theta Healing® nu vindecă pe nimeni. Nici nu a pretins niciodată că ar face asta. Metoda Theta Healing® este la dispoziția unui om care are o dificultate în viața sa: o boală, o suferință, are motivele lui să fie trist, deprimat, sărac. Cineva care a aprofundat metoda Theta Healing®  și e din ce în ce mai abil în a lucra cu metoda se numește „practician Theta Healing®”. Așa pentru că este mai simplu să vorbim despre el atunci când are un nume.

Omul care are dificultăți lucrează împreună cu practicianul Theta Healing® care știe și e abil în a o aplica. Să îi numim mai simplu: clientul, respectiv practicianul.

Practicianul Theta Healing® este un om care întrupează următoarele convingeri:

„Există AtotCreatorul. AtotCreatorul este tot ceea ce exista”

„Fiecare om care a trăit vreodată pe Pământ, trăiește aici și va trăi aici, este conectat cu AtotCreatorul. Necondiționat.”

„Fiecare om, prin drept divin, este creatorul propriei sale vieți”

„Fiecare om are, tot prin drept divin, acces la vindecarea oricărei situații din viața lui, în orice moment al vieții sale.”

 

Cu aceste convingeri fundamentale apoi practicianul Theta Healing® va lucra cu  clientul. Clientul, la rândul său, crede în existența unui câmp înalt vibrațional, omniscient și omnipotent, care este sursa și fundamentul întregii Creații, pe care îl numim AtotCreator.

 

Clientul este cel care are o situație de viață pe care o consideră mai puțin plăcută, sau care chiar o trăiește în suferință. Și lucrurile sunt cât se poate de firești așa, în sensul că omul are o perspectivă asupra realității în care lucrurile sunt exact așa cum sunt și din care soluția nu e vizibilă. Când clientul reușește să își deplaseze punctul din care observă realitatea, este posibil ca reacția sa la întreg contextul, trăirea lui interioară, ce alege în continuare, ce soluții i se dezvăluie de aici înainte

să fie cu totul altele.

Pentru că asta cred că îi trebuie omului în anumite situații din viață: o soluție. Iar pentru ca soluția să își facă apariția, îi folosește ca mai întâi de toate să creadă „că soluția există”.

Practicianul Theta Healing® lucrează împreună cu clientul.  Rolul practicianului este să creeze acel spațiu și să insufle clientului atâta energie, încât clientul  să își reamintească că este conectat cu AtotCreatorul, că este meritul său prin drept divin să acceseze vindecarea situației care există. Iar dacă clientul se îndoiește că se poate, intervine măiestria practicianului de a-l asista până când clientul alege să dea la o parte blocajele care îl opresc să creadă.

AtotCreatorul este sprijin, sursă și potențialul oricărei vindecări. Clientul  este cel care alege vindecarea și decide când este momentul în care e deschis ca să o primească. Iar practicianul este conectat la AtotCreator, inspirat și poate insufla din energia iubirii atâta energie încât să poată susține întreg contextul să se schimbe. Pentru client.  Așa cum alege clientul pentru sine însuși.

 

Și ca să răspundem unei întrebări incomode:

„Da, exista clienți care s-au vindecat.

Și există și clienți care nu s-au vindecat”

 

Doar am agreat împreună că suntem în tărâmul numit „orice e posibil”. Ceea ce înseamnă că e posibil și să mă vindec și să nu mă vindec. Ambele exista în câmpul de posibilități simultan

Eu aleg cum se va întâmpla…

Așa că apare o întrebare foarte potrivită: ce anume m-ar putea face să aleg sa NU mă vindec?!

E un non-sens?

 

Acesta va fi subiectul următorului articol pe care te invit călduros să îl citești:

„Exista si momente in care terapiile nu functioneaza”

 

Articolul Cum decurge o sedinta de Theta Healing®? apare prima dată în Cursuri Theta.
Caută